VR WORLD este soluția ideală pentru a explora lumea virtuală. Oferim experiențe realiste, de joc, dar și de învățare, experiețte captivante, deosebite, experiențe care, cu ajutorul tehnologiei de vârf, introduc utilizatorul într-o lume inedita, dinamică, ce deschide posibilități infinite.

contact@vrworld.ro
tel:0749111444

VR WORLD este locul ideal
unde puteți explora lumea virtuală.

Team building.


Team building la Vr World, un concept nou și original pentru a vă distra, recrea și detensiona!
Realitatea virtuală este un mediu perfect pentru team-building sau petreceri corporate întrucât poate simula o multitudine de activități ce ar fi greu de replicat în lumea reală, activități ce ar necesita resurse sau deplasări în diferite locații.
Numărul mare de echipamente VR, ne permite să onorăm grupuri mari de persoane ce vor să se distreze împreună. Pornește împreună cu echipa ta într-o aventură pe Everest, descoperă lumi pierdute, explorează și cucerește noi culmi. Totul fără să te miști din loc. Momentele petrecute în realitatea virtuală sunt deosebit de intense și lasă o impresie puternică, pe care angajații tăi nu o vor uita prea curând. În plus, câți dintre noi se pot lăuda că au făcut toate astea într-un singur weekend sau într-o seară, după program?


De asemnea, team building-ul capătă noi înțelesuri în arena noastră gonflabilă laser tag.

Jocul laser tag permite:
• Crearea unui sistem de competitie care sa stimuleze participantii, prin setarea unei mize
• Software-ul jocului permite modularea acestuia in functie de obiective specifice sau crearea unor scenarii particulare
• Clientii pot opta pentru doua tipuri de joc, "solo" sau "team game", astfel personalul Laser Tag poate adapta jocul pentru orice tip de grup, indiferent de numarul de participanti si de cerinte

Pentru mai multe informatii si rezervari privind organizarea de teambuinding-uri sau evenimente speciale din viata companiei dumneavoastra contactati-ne !

Happy Hour la
VR WORLD

Echipa VR WORLD vă invită să beneficiați de experiențe extraordinare, în cadrul programului Happy Hour!!!
  • De luni până joi
  • ora 09.00-16.00
  • 25 lei/persoana
  • număr de participanți: 6 persoane

Contact VR WORLD

Vă invităm să pașiți în realitatea virtuală, asistați de echipa VR World! Vă oferim experiențe de neuitat iîtr-o lume inedită!